Companion Customer Care is in 10 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 45 werkplekken. Geleid door een vakkundige teamleiding werken ruim 50 enthousiaste, vnl. vrouwelijke medewerksters in een prettige sfeer en werkomgeving.
Medewerksters die achter uw product of dienst staan en zich hierin helemaal thuis voelen. Zij verzorgen op professionele en vakkundige wijze zowel uw  inkomend als uitgaand telefoonverkeer voor Business to Consumer en Business to Business.

Telemarketing is een vak, een specialisme dat niet onderschat moet worden. Een goede stem, een goed verhaal,  doorzettingsvermogen en een correcte opvolging van het gesprek zijn noodzakelijke ingrediënten om klanten telefonisch naar het gewenste resultaat te bewegen.

Binnen alle contacten is het schenken van de juiste aandacht de belangrijkste factor. Aandacht voor u als opdrachtgever, uw product of dienst maar bovenal uw klant. Maar ook aandacht voor onze agent die uw visitekaartje is.
De naam Companion geeft aan dat wij uw partner willen zijn. Wij streven naar een samenwerking die zich kenmerkt door een duurzame relatie en kwaliteit. Als het ware een externe afdeling binnen uw bedrijf die uw visie en uw identiteit uitdraagt.

UW BEDRIJF OP ONZE VLOER