Business to Consumer

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van alle telefonische klantcontacten voor o.a. postorderbedrijven in kleding en cosmetica. Speciale acties voor klanten, verkoop van uw product of dienst maar ook de complete telefonische klantenservice, bij Companion is zowel uw inbound- als outbound telefoonverkeer in vertrouwde handen.

 Business to Business

Wij genereren kwalitatief hoogwaardige afspraken voor uw buitendienstmedewerkers of verzorgen de telefonische follow-up van mailings voor een hogere respons.  Maar ook bezoekers uitnodigingen, reserveringen maken voor bijv. beurzen of symposia en het verzorgen van after sales gesprekken worden door ons vakkundig en volgens uw wensen uitgevoerd.

Wij werken niet VOOR onze klant, wij ZIJN onze klant.

 Antwoordservice

Wanneer u of uw collega`s niet telefonisch bereikbaar zijn voor uw klant nemen wij vakkundig de telefoon voor u over. Afgestemd op uw wensen en behoeften. Met direct een melding in uw e-mail of per sms en tegen een aantrekkelijk tarief, want bij ‘aandacht voor uw klant’ hoort ook een goede bereikbaarheid.

 Telefoonservice Inbound

Wij kunnen ook uw complete inkomende telefoonverkeer opvangen. Op een professionele manier nemen wij uw calls aan,  zetten deze door naar elk gewenst telefoonnummer of verwerken wij de gegevens, desgewenst in uw eigen applicatie.

Vertel ons uw behoefte en samen werken we naar een maatoplossing op het gebied van belactiviteiten waar u onvoldoende tijd, middelen of medewerkers voor heeft. Afgestemd op uw wensen.